Dag 21

Zoals ik had verwacht begin ik me al echt thuis te voelen. Ik kan het goed vinden met de andere meiden wat alles ook een stuk leuker en makkelijker maakt. Het is fijn om mensen om je heen te hebben waarmee je het eiland kan gaan verkennen en mooie herinneringen mee kan gaan maken. Afgelopen weekend zijn we uit geweest en hebben al soort van een vaste club. Ook daar lopen veel Nederlanders rond. Ook andere mensen die stage lopen dus hier ook voor een langere tijd zitten. Vet gezellig want ik heb het idee dat we al een hechte groep gaan worden. Het verbaasd me hoe makkelijk ik deze mensen echt als maatjes ben gaan zien. Het was een kwestie van een paar dagen.

Het weekend hebben we voornamelijk alleen maar in de zon aan het strand gelegen. Zondag ben ik voor het eerst op Golden Bay geweest. Het was druk maar heel gezellig. Nadat we na een tijdje rondkijken een plekje hadden gevonden zijn we daar ook niet meer weggegaan tot de zon onder ging. Eindelijk een echt zandstrand hahah. De bussen zijn nog steeds niet echt heel goed te doen maar ik heb me maar voorgenomen om het zoveel mogelijk te proberen aangezien ik nog steeds een arme student ben en geen geld heb voor een auto. Gelukkig zijn taxi’s niet duur dus als we weer eens langs de weg staan zonder bus kunnen we altijd nog een taxi bestellen, wat best fijn is (als ze niet 210 rijden op een 80 weg). Ja ik ga wel wennen aan het eiland leven. Ondertussen heb ik ook al een bucket list gemaakt met de dingen die ik wil gaan doen. Gelukkig heb ik nog 4 en een halve maand.

 

Maar goed. Het is alweer dinsdag en de 21ste dag zit er al weer bijna op. Stage is nog steeds leuk en zeker met dat zwembad in de achtertuin is het helemaal geen straf. Best wel prima voor elkaar al zeg ik ’t zelf.

Helaas moet ik vandaag wel de verjaardag van m’n lieve vriendje missen in Nederland….

Golden Bay

 

Groetjes

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven